NCA 2023 - bli med i konkurransen!

Nå er det tid for innsendelse av produkter til Norwegian Cosmetic Award! For 23. gang skal de beste lanseringene innenfor ulike kategorier kåres.

I år lanserer vi tre nye kategorier: Spesialprodukt ansiktspleie, Skjønnhetsprodukt apotek og Årets retailkampanje. Sistnevnte kategori kåres av KLFs styre, men handelen inviteres til å sende inn forslag til kandidater. Nytt i år er at leverandørene kan foreslå kandidater til NCA hedersprisSe oversikt over tidligere års vinnere her.

All informasjon dere trenger for å kunne melde på produkter og kampanjer vil dere finne på denne siden. Generelle og kategorispesifikke kriterier for produktbedømmelse finner du her. Flere av kategoriene deles i segmentene «affordable» og «premium/luxury«. Det er viktig at dere setter dere inn i kriteriene før dere sender inn begrunnelsen for nominering. I år ønsker vi en todelt begrunnelse (egne felt i påmeldingsskjemaet): en generell beskrivelse og en mer spisset beskrivelse av hvorfor nettopp dette produktet er en vinner.

Juryen, som er utpekt av KLFs styre, er naturlig fornyet med to nye medlemmer. Se oversikt over juryen her.

Slik melder du på produkter og mediekampanjer for nominasjonsvurdering:

  • Fyll ut påmeldingsskjema. Vi har utviklet et nytt skjema i år. Veiledning for utfylling finner du herEtter innsendelse av skjemaet vil innsender motta en e-post med all info som er meldt inn.
  • Påmeldte produkter/produktserier sendes til alle jurymedlemmer. Se oversikt med navn, adresse og annen info her.
  • Hvis dere har markedsmateriell eller annen info dere ønsker å dele med juryen, send dette til post@klf.noeventuelt at det vedlegges produktene dere sender inn.


Frist for påmelding er 17. februar 2023.

Pris per påmeldte produkt (evt. produktserie) per kategori er som før kr 1.000. Samme pris gjelder for påmelding i kategoriene Årets mediekampanje, Årets lansering, Årets innovasjon og Årets bærekraftpris.

NCA er forbeholdt medlemmer i Kosmetikkleverandørenes forening (KLF) og Frisørleverandørenes forening (FL).

NCA 2023 avholdes 4. mai på Edderkoppen Scene i Oslo. Hold av datoen allerede nå! 

Vi håper på stor deltakelse blant medlemmene og ønsker alle lykke til i den tøffe konkurransen om NCA-prisene!

Følg NCA på Instagram og Facebook